De honden op onze hoeve

Weimaraner

De Weimaraner is een middelgroot hondenras met een elegante en atletische lichaamsbouw. Ze hebben een kortharige vacht die vaak een opvallende (schitterende) zilvergrijze kleur heeft. Weimaraners zijn bekend om hun intelligentie, alertheid en energie. Ze zijn vaak uitstekende jachthonden en hebben een groot uithoudingsvermogen. Naast hun werkcapaciteiten zijn ze ook zeer aanhankelijk en trouw aan hun gezin. Ze gedijen goed bij voldoende lichaamsbeweging en mentale stimulatie, en ze zijn meestal sociaal en vriendelijk tegenover mensen en andere huisdieren.

Hugo - Weimaraner - Hoeve de eik

Hugo- Weimaraner (Grijs)

Hugo is een weimaraner geboren Juli 2020. Hugo is een super trouwe, lieve weimaraner. Hugo kruipt het liefste in je voor aandacht en knuffels. Binnen ligt Hugo het liefste voor de kachel. Buiten heeft Hugo het altijd heel druk. Hij is altijd in de weer met het letten op ‘zijn dames’ en aan het speuren naar alle andere diertjes. 

Labrador Retriever

De Labrador Retriever is een vriendelijke, opgewekte hond. Van nature zijn deze dieren graag bij mensen en gaan ook erg goed samen in gezinnen met kinderen. Het ras is gemakkelijk te trainen en staat bekend als gehoorzaam, wanneer ze goed zijn opgevoed. De Labrador houdt van bewegen en spelen, een lange wandeling of ritje naar het bos stellen ze zeer op prijs.

Zoef - Labrador Zwart

Boet- Labrador (Zwart)

Boet is een zwarte labrador geboren Juli 2020. Boet is een goed gespierde labrador die het liefste met balletjes speelt. Boet is erg trouw en is het liefste de hele dag bij mij in de buurt met haar balletje. De moeder van Boet is een slanke blonde labrador. Boet is ook een half zusje van Noor en Sam. 
Eef - Labrador - Hoeve de eik

Eef - Labrador (Charcoal)

Eef is een charcoal labrador geboren Januari 2022. Eef is een afwachtende, rustige labrador. Eef houdt alles het liefste in de gaten vanaf een overzichtelijke plek. Eef is grof gebouwde labrador. Ook lijkt Eef heel erg op haar moeder ook een grove, rustige labrador.

Saar - Labrador - Hoeve de eik

Saar - Labrador (Bruin)

Saar is een bruine labrador geboren Oktober 2021. Saar is het zusje van Lola en speelt het liefste samen met haar zus. Saar is een enthousiaste labrador die graag met alles en iedereen speelt. De moeder van Saar is een fieldtrial labrador, waardoor ze slanker gebouwd is

Lola - Hoeve de eik Labrador

Lola- Labrador (Bruin)

Lola is een bruine labrador geboren Oktober 2021. Lola is het zusje van Saar en speelt het liefste samen met haar zus. Lola is een enthousiaste labrador die graag rond rent en speelt met haar vriendinnen. De moeder van Lola is een fieldtrial labrador, waardoor ze slanker gebouwd is

Sam - Labrador - Hoeve de Eik

Sam- Labrador (Blond)

Sam is een blonde labrador geboren Mei 2022. Sam is een energieke slanke labrador. Sam weet altijd wel iets te vinden om mee te spelen. Nieuwe situaties wil ze eerst even op een afstandje bekijken maar als het ijs gebroken is, is ze super fanatiek. Sam is het zusje van Noor en het half zusje van Boet. 

Noor - Labrador - Hoeve de Eik

Noor - Labrador (Blond)

Noor is een blonde labrador geboren Mei 2022. Noor is een energieke, enthousiaste, fanatieke labrador. Noor lijkt nergens een stapje voor terug te zetten en is er altijd als eerste bij. Noor is het zusje van Sam en het half zusje van Boet.

Lizzy - Labrador - Hoeve de eik

Lizzy - Labrador (Bruin)

Lizzy is een bruine labrador geboren Mei 2021. Lizzy is een erg trouwe, lieve labrador. Lizzy houd het allemaal graag in de gaten. Lizzy heeft een rustig karakter en vind knuffelen helemaal geweldig.

Zilveren Labrador - Silver

Silver - Labrador (Zilver)

Silver is een energieke zilveren labrador geboren in Februari 2022. Silver is een energieke, enthousiaste en fanatieke labrador. Ze is erg oplettend en graag overal bij aanwezig. Silver is afkomstig van een fokker aangesloten bij de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV) 

Beertje - Labrador - Hoeve de eik

Beertje- Labrador (Goud Blond)

Beertje is een goud blonde Irish Fieldtrial labrador geboren in Mei 2021. Beertje is een energieke, enthousiaste en fanatieke labrador. Ze is erg oplettend en graag overal bij aanwezig, net zoals Silver. Beertje is afkomstig van een fokker aangesloten bij de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV) en in bezit van een Stamboek (European Pedigree Registration, EPR) 

Golden Retriever

De Golden Retriever is een lieve, slimme en energieke hond met een groot uithoudingsvermogen. Goldens zijn normaliter goed op te voeden maar kunnen ook eigenwijs zijn. Ze zijn gevoelig voor stemverheffing en houden van aandacht. Goldens houden van knuffelen en gaan goed samen in gezinnen met kinderen.
Loeka - Golden Retriever

Loeka - Golden Retriever (Goud)

Loeka is een golden retriever geboren Augustus 2020. Loeka is een echte knuffelkont en kruipt het liefste helemaal in je. Loeka geniet er van om lekker rond te snuffelen en doet helemaal haar eigen ding. Ze kan zichzelf heerlijk vermaken maar komt op zijn tijd een knuffel halen. Loeka heeft haar looks van haar moeder gekregen. 
Loeka - Golden Retriever

Dolly- Golden Retriever (wit)

Dolly is een golden retriever geboren februari 2022. Dolly is een hele lichte golden. Dolly’s persoonlijkheid is net zo stralend als haar vacht. Ze is liefdevol, rustig en voorzichtig, waardoor ze de perfecte vriendin is voor iedereen die houdt van knuffels en gezelschap. Of je nu samen op avontuur gaat of lekker ontspant op de bank, Dolly is altijd in voor quality time en genegenheid.

Heidewachtel (Kleine Münsterländer)

De Heidewachtel is een vriendelijke en sociale hond, die zich goed thuisvoelt in gezinnen. Het ras is intelligent en gemakkelijk te trainen en houdt ervan om tijd door te brengen met zijn baasjes. De Heidewachtel is een actieve hond die veel beweging nodig heeft, maar tegelijkertijd ook graag knus op de bank ligt. Het is een loyale en aanhankelijke hond die een grote bijdrage levert aan het gezinsleven.
Lotje - Heidewachtel - Hoeve de eik

Lotje - Heidewachtel

Lotje is een heidewachtel geboren december 2021. Lotje is een lieve, speelse en onderdanige heidewachtel. Het liefst snuffelt ze de hele dag rond of is ze in de weer met een speeltje. 
Suus - Heidewachtel - Hoeve de eik

Suus - Heidewachtel

Suus is een heidewachtel geboren december 2021. Suus is een lieve, onderdanige heidewachtel. Suus is het liefste de hele dag buiten naar vogels aan het kijken/achter volgen. Suus is het zusje van Lotje

Lilly - Heidewachtel - Hoeve de eik

Lilly - Heidewachtel

Lilly is een heidewachtel geboren November 2021. Lilly is een snelheidsduivel. Lilly houd van tikketje en rent het liefste de hele dag rond.  Maar als ze je tijdens het rennen tegen komt gaat ze even voor je op haar rug liggen, in de hoop dat je haar even wil knuffelen. Het liefste kruipt ze dan in je